Korting van 5%
vanaf 50,-
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen opslag
dus grote voorraden

Huur mogelijkheden

U kunt materialen op verschillende manieren bij ons huren.

Keuze 1: Zelf afhalen bij Partyservice Groningen
U komt de gehuurde materialen zelf bij ons afhalen en brengt de spullen na afloop zelf weer terug. De afhaler moet zich eventueel legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Wij verlangen in de regel een contante betaling.

Keuze 2: Partyservice Groningen brengt en haalt de materialen
Wij bezorgen de gehuurde materialen bij u en halen de materialen na afloop weer bij u op. U bouwt zelf op en af. Voor het bezorgen rekenen wij een basisvergoeding van € 7,50. Buiten de Groninger stadsgrenzen rekenen wij per gereden kilometer € 0,35 transportkosten. Voor bezorgen betekent dit € 15,00 + 2x (heen en terug) het aantal kilometers (volgens Routenet) vanaf 9745 EN tot bezorgadres. Voor het halen van de producten wordt dezelfde vergoeding berekend.

Keuze 3: Partyservice Groningen helpt
Wij bezorgen de gehuurde materialen bij u en halen de materialen na afloop weer bij u op. Tevens helpen wij u bij het opbouwen en afbreken van de attractie(s). Dit doen we geheel kosteloos! Let op: dit betekent dat u zelf ook mee moet helpen!

Keuze 4: Partyservice Groningen begeleidt
Wij bezorgen de gehuurde materialen, bouwen op en af en begeleiden de activiteit gedurende de dag. De kosten hiervoor gaat in overleg met de huurder.