Korting van 5%
vanaf 50,-
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen opslag
dus grote voorraden

Partyservice

Een krachtig totaalconcept

Partyservice Groningen organiseert en verzorgt feestelijke bijeenkomsten voor bedrijven en particulieren. Dit vanaf 20 tot 200 personen. U kunt bij ons terecht voor kleine en middelgrote evenementen, recepties, openingen, bijeenkomsten, familiefeesten en sport- en speldagen. Onze kracht zit in het totaalconcept. Dus van idee tot uitvoering, inclusief locatie-inrichting, organisatie en begeleiding van activiteiten en het verzorgen van de catering. Wilt u alleen de catering van de borrelhap of lunch? Dat kan ook. Wij schakelen dan onze collega-cateraars in en zorgen dat alles op tijd op locatie is.

MEEDENKEN

Wij denken met u mee, regelen wat u geregeld wilt hebben en dragen zorg voor een vlekkeloze uitvoering. Uw wens is onze uitdaging!

INRICHTING

Wij richten de locatie in op een passende wijze op elke gewenste plaats. Partytenten klein, groot, geschakeld?

ATTRIBUTEN

Wij zorgen voor attributen zoals beeld- en geluidsapparatuur, stoelen, banken, statafels en buffetten. De aard van de bijeenkomst bepaalt de aankleding.

CATERING

Wij verzorgen alle soorten catering zoalsĀ bedrijfslunches, uitgebreide barbecuebuffetten of een hapje en een drankje na afloop van een bijeenkomst.